Jeśli abonent ma uruchomiony produkt Try&Buy, jest on oznaczony poniższym symbolem:



Zamknięcie takiego produktu następuje poprzez wybranie zaznaczonego przycisku, wpisanie odpowiedniej daty w oknie, które się pojawi i wybranie przycisku "zakończ z datą"


Produkty try&buy nie posiadają okresu wypowiedzenia w trakcie promocji, jednak po okresie promocyjnym posiadają miesięczny okres wypowiedzenia. Produkty try&buy należy zawsze kończyć z ostatnim dniem miesiąca, chyba, że regulamin promocji, w ramach której został uruchomiony, mówi inaczej.